Tintas de grabado a base de aceite,
aditivos

Aqua Wash

Tinta de grabado a base de aceite, pero se puede limpiar con agua y jabón. Se ha añadido un emulsionante que disuelve la tinta en agua y jabón. Así que ya no se necesitan solventes como la trementina.
Muy pigmentado, y adecuado para diferentes técnicas de grabado, linóleo, grabado en madera y monotipo. Disponible en tubos y latas.

Mas información (haga clic en los enlaces a continuación)

!

Aquawash Charbonnel tinta de grabado Laca blanca transparente RS tube 60 ml #332412

Charbonnel
Unas dias. Si no está en stock, es posible un tiempo de entrega de varios semanas
014524
Peso: ..

Vergelijkbaar met de transparant wit. Het kan worden gemengd met iedere kleur, en maakt de kleur transparanter, zonder iets aan de andere kenmerken van de inkt te veranderen

Aquawash Charbonnel diluyente para tintas de grabado Aquawash "Aqua Wash Oil" 75 ml #332413

Charbonnel
Unas dias. Si no está en stock, es posible un tiempo de entrega de varios semanas
014525
Peso: ..

Vergelijkbaar met de lichte plaatolie in de klassieke Charbonnel etsinkten.. Het wordt gebruikt om de inkt te verdunnen als deze tijdens het ininkten of afslaan te dik blijken te zijn.. Een paar druppels toevoegen is genoeg. De viscositeit (stroperigheid) blijft gehandhaafd. In grotere hoeveelheiden wordt het ook gebruikt (wel of niet gemengd met water) voor monotype of voor fotopolymeertechnieken. Overal daar waar een dunnere substantie gewenst is. Deze olie is de standaard binder voor alle Aqua Wash producten.