Hanco Lithografische inkt en Conditioners

 

Hanco heeft onlangs het assortiment litho-inkten aangepast;
de nummers zijn veranders, sommige namen zijn veranderd en sommige inkten zijn uit het assortiment. Bij Polymetaal zijn we nu druk bezig om de website aan te passen aan deze veranderingen.

Hanco lithografische inkten worden geproduceerd voor de veeleisende meester-drukker die prenten maakt die de tand des tijds kunnen doorstaan. Ervaren vakmensen gebruiken alleen de beste materialen voor deze zeer gespecialiseerde inkten. Speciale pigmenten worden zorgvuldig gekozen voor hoge lichtechtheid, rijke kleuren en uitstekende lithografische eigenschappen. De pigmenten worden fijngemalen in verfwalsen met gehard stalen rollen om op die manier de beste lithografische inkten te produceren.

Bij Hanco Ink nemen ze de verantwoordelijkheid voor een gezond milieu serieus evenals hun verantwoordelijkheid voor het produceren van kwalitatief hoogwaardige producten. Wij zijn er trots op om met onze inkten een bijdrage te leveren aan mens- en milieuvriendelijke druktechnieken.

Kenmerken van deze inkten:

  • Intense levendige kleuren
  • Uitstekende lichtechtheid
  • Fijn gemalen pigment garandeert optimale prestaties
  • Milieuvriendelijke inkt op plantaardige basis
  • De juiste "body and tack" (gesteldheid en kleefkracht), vooral voor drukken op handpersen. Door het toevoegen van een beetje Setswell compound ook uitstekend geschikt voor snelpersen.

Verdere informatie:

!