Algemene informatie over Polymetaal

Polymetaal ontwerpt en fabriceert apparatuur voor grafische kunst sinds 1978.

Ons bedrijf is gevestigd in Leiden. De apparatuur, zoals etspersen, lithopersen, hoogdrukpersen, enz. wordt bijna helemaal door het bedrijf zelf gemaakt. Daarom kunnen wij ook garantieperiode geven van 10 jaar. Deze garantie is echter alleen van toepassing op de apparatuur die Polymetaal heeft vervaardigd.

Onze apparatuur wordt, in mede via dealers die zijn gespecialiseerd in kunstenaarsmaterialen, wereldwijd verkocht. (zie bij "dealers" voor een overzicht van de adressen).

Polymetaal heeft geen winkel in de gebruikelijke zin. Onze hoofdactiviteit is de "machine-fabriek"in Leiden, waar de apparatuur wordt gemaakt. Verder hebben we in Oude Wetering een magazijn voor grafische materialen, daar is, normaal gesproken, overdag niemand aanwezig. U bent van harte welkom aan ons bedrijf in Leiden, of in Oude Wetering, maar wij verzoeken U wel om van tevoren een afspraak te maken via e-mail info@polymetaal.nl

De prijzen op onze website zijn exclusief BTW. De BTW is van toepassing als U woont in een land dat lid is van de Europese Unie. Als U buiten de Europese Unie woont, en de goederen worden naar U opgestuurd, hoeft U geen BTW te betalen.