Polymetaal heeft twee vestigingen:

  • Leiden. Evertsenstraat 69 C. Dit is de "machinefabriek", waar alle grafische apparatuur wordt vervaardigd. Ook is hier de opslag van etsmiddelen (ijzerchloride, salpeterzuur e.d.),etsvilt en ongepolijste koper- en zinkplaten.
  • Het magazijn voor grafische materialen (papier, gereedschappen, boeken, gepolijste platen, lino, hout, inkten, enz.enz). Alles op het gebied van grafische materialen kunt u hier vinden. Het magazijn is in Oude Wetering. (Aan de A4, 10 km ten noorden van Leiden)

Op afspraak zijn beide locaties te bezoeken. De vestiging Leiden bij voorkeur in de middag.

Om de vestiging in Oude Wetering te bezoeken zijn er een aantal opties:

  • Op afspraak, tussen 10 en 12 uur 's ochtends (behalve zondag)
  • Op afspraak, tussen 8 en 9 uur 's avonds (behalve zondag)

Hugo Bos (eigenaar Polymetaal) is meestal op bovengenoemde tijden aanwezig, maar vaak ook afwezig vanwege buitenlandse leveringen. Dus niet zonder afspraak langskomen!

Als u graag een bezoek wilt brengen aan Polymetaal, stuur dan een e-mailtje naar shop@polymetaal.nl met daarin uw voorkeursdatum voor een bezoek.
Als u de vestiging in Oude Wetering wilt bezoeken, sturen we u het adres, nadat de afspraak gemaakt is.

Er kunnen goederen worden gekocht, tijdens het bezoek, maar we hebben geen Pin-apparaat, dus gaarne contant of op rekening. (Polymetaal is immers geen "echte" winkel, en verstuurt bijna alle goederen via transporteurs over de hele wereld)