Conditioners voor Lithoinkt "Van Son Rubber Base". Ook geschikt voor hoogdruk.

Rubber Base Plus inkt van VanSon is altijd het meest gebruikte inkt ter wereld geweest in de "kleine offset". Het is een heel voordelige inkt want het blijft op de pers dagenlang bruikbaar, en daarom is het niet meer nodig om de pers elke dag schoon te maken. De inkt zal niet uitdrogen in de pot. Inkten op oliebasis daarentegen kunnen binnen een paar uur op de pers uitdrogen. Het drogen van de inkt hangt echter ook af van het soort papier. Rubber base inkt droogt d.m.v. "absorptie". Als het papier niet absorberend is (bijvoorbeeld sterk gelijmd of gecoat papier), zal deze inkt nooit goed drogern. Inkten op oliebasis drogen zowel door absorptie als "aan de lucht" en deze inkten kunnen goed drogen op gecoat papier.

Er kan maar één nummer 1 zijn.

Een inkt voor "klein-offset" moet gemakkelijk te verwerken zijn. Naast de toepassingen in commerciële drukkerijen is deze inkt ook zeer geliefd onder grafici, zowel voor lithografie als hoogdruk.

!

Van Son Droogpasta B, V2156, Kobalt, tube 0,25 kg, tot einde voorraad

016932
Gewicht: kg
!

De tube komt is een kartonnen doos:
6,5 x 5,5 x 22 cm

Droogpasta B Product V2156, Tube 0,25 kg
Droogpasta B is een snelle oppervlaktedroger, op basis van Kobalt, die de droogtijd van de inkt verkort. Toevoeging max. 2%.

Fuji Antiskin Spray, spuitbus, aerosol, 400 ml

020062
Gewicht: kg
!

Sproei een dun laagje over de inkt in de pot. De inkt wordt daardoor afgesloten van de buitenlucht en zal niet verder indrogen.

Hoogte 20 cm

Diameter 7 cm